Fotograf Nunta Bucuresti

Dacă dăm tot ce avem mai bun in noi visele vor deveni realitate.

Servicii Fotograf Nunta

Fotograf Nunta Bucuresti pentru ziua voastră cea mai memorabilă și anume casatoria.

Probabil că ați căutat pe internet un fotograf pentru nunta dumneavoastră sau a prietenilor dumneavoastră. Ma bucur mult pentru vizită și vă multumesc pentru timpul acordat.
O bună alegere pentru liniștea voastră și pentru siguranța că aveți langă voi un fotograf pregătit să vă ofere o experiență placută, fără să-l simțiți. La final, veți avea o colectie de momente suprinse, așa cum vi le doriți.

Care este termenul de livrare ?

La începutul sezonului timpul ne permite mai mult pentru editarea si procesarea fotografiilor, dar pe măsură ce se adună evenimentele, fotografiem mai mult decât putem edita.

Astfel că ajungem la finalul anului sa dureze aproximativ o lună. Desigur contează și cat de mare este nunta și numarul de fotografii pe care îl facem.

Cate fotografii livram ?

Nu livrăm doar 100 de fotografii de nuntă, de genul contează calitatea nu cantitatea dar nici 5000 doar ca număr. Încercăm să acoperim toți invitații și să-i surprindem în cele mai bune și expresive momente.

Toate fotografiile trec prin faza de sortare și eliminăm fotografiile ce poate surprind invitații in poziții stânjenitoare și apoi le trecem in faza de editare. Îndreptări de cardu, balans de alb, corecții de expunere pentru fiecare dintre fotografiile pe care le livrăm clientului.  Materialele le veți primii pe stick USB 3.0 in cutie personalizată din imitație de piele și online în cloud cu link de descărcare. De asemenea beneficiezi și de backup pentru materialele procesate timp de 6 luni așa că nu trebuie să-ți faci griji în caz de pierzi accidental materialele primite.

 

De asemenea putem oferii la pachet și servicii Video Nunta în București
Solicită și tu o ofertă de pret și rezervă-ți data în calendar pentru evenimentul tău !

Vezi tot portofoliul !

Alte Servicii

Cu ce ne mai ocupam

Servicii Editare Foto

Photography

Productie Video Marketing

Brand Identity

Contacteaza-ne acum pentru proiectul tau !

Contact