Fotograf de produs

Fotograf de produs

eCommerce / Catalog / Banner / Branding

Deţinem studioul necesar realizării orcărui tip de fotografie de produs.
Preturi medii fara a face rabat de la calitate destinate magazinelor online, antreprenori sau agenții de publicitate.

Îți oferim suport și găsim împreună cea mai bună abordare a produselor tale .

Ca şi fotograf de produs, putem realiza aceste fotografii în studioul nostru sau în locațiile alese de dumneavoastră, asigurând echipamentul necesar. 

Oferind imagini de înaltă calitate, potenţialii clienţi nu vor fi nevoiți să citească descrieri lungi pentru a găsi articole de interes pentru ei. În plus, ei vor fi mai pregătiţi în a vă evalua oferta de brand înainte de a face o achiziţie.

Fotografia de produs pentru site-uri web și alte platforme de comerț electronic joacă un rol important în influențarea comportamentului consumatorilor și a vânzărilor. O campanie de marketing eCommerce eficientă pentru fotografie de produs spune povestea potrivită care rezonează cu publicul dvs. și atrage implicarea. De asemenea, le îndepărtează îndoielile că produsul nu le va îndeplini așteptările.

Proceduri

  1. Primirea produselor de la client. După primirea comenzii se poate expedia catre noi produsele.
  2. Fotografierea produselor. Se tine legatura cu clientul în caz de este necesar pentru a confirma cadrele alese pentru a intra in procesul de editare.
  3. Editarea fotografiilor. Imaginile alese vor intra in procesul de editare.
  4. Livrarea fotografiilor. Imaginile cu produse finalizate vor fi trimise prin link transfer/cloud iar produsele vor fi expediate înapoi catre dumneavoastră şi se va emite factura conform ofertei primite.