Au inceput rezervarile in calendar pentru nunta in 2020

Este timpul sa va confirmati data pentru sezonul de nunta 2020.

Suntem atat de entuziasmati ca urmeaza inca un sezon frumos cu oameni frumosi ce sunt pe cale sa-si uneasca vietile.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si videograf sau cunoasteti pe cineva, va rugam sa ne contactati.
Am fi fericiti sa ne intalnim personal si sa vorbim mai multe despre ziua voastra cea mare.
Abia asteptam sa vedem cupluri frumoase!

Pentru disponibilitatea noastra pentru sezonul 2020 cat si despre ofertele noastre foto-video va rugam sa ne contactati pe:  email office@ls-studio.ro, pe pagina de facebook sau pe whatsapp la +40784198049

Calitate la superlativ

Confirmam disponibilitatea noastra in sezonul 2020 si concepem pentru voi un pachet foto video care sa includa tot ce aveti nevoie pentru ca povestea nuntii voastre sa capete o forma foto/video artistica de neuitat.

 • Fotografii nelimitate, selectate, editate si procesate in functie de durata evenimentului.
 • Filmarea intregului eveniment (pregatiri, obiceiuri, biserica, local) cu camera video profesionala pe dolly si macara (in functie de locatie) si camera mirrorless pe stabilizator electronic, monopied si trepied cu cap video fluid, microfon stereo cardioid si lampi cu lumina continua in caz de locatia nu este propice filmarii.
 • FullHD 1080p sau 4K format 16:9 super 35mm, Filmul nuntii va fi editat in studio pe echipamente performante in stil cinematografic (montaj, colorizare, sincronizare audio)
 • Sesiune foto / video speciala in ziua evenimentului (locatie aleasa de miri), o mica regie pusa la punct inainte de eveniment si cadre luate in mod profesional.
 • Clip video "Highlights" (3-5 minute) Rezumatul evenimentului. Realizat cinematic in format 2k (2560x1080 ultra wide 21:9) plus o varianta FullHD (1080p 16:9), sound design din biblioteca proprie special creat pentru a distribuii celor dragi si pe retelele de socializare fara probleme de copyright.
 • Livrarea materialelor catre client in forma finala editata, in cloud si pe stick USB 3.0 in cutie personalizata imitatie de piele. Materialele dumneavoastra vor avea back-up pe serverele noastre timp de 6 luni, asadar nu trebuie sa va faceti griji in caz de pierdeti din greseala materialele livrate online. *Livrarea materialelor se va face in 10-20 de zile lucratoare de la data evenimentului in functie de volumul de evenimente pe care il avem in acea perioada.
 • Sedinta foto-video "Trash The Dress" stabilita de comun acord intr-o zi dupa eveniment. Un fotograf si un videograf va sustine sedinta intr-o locatie aleasa de miri.
  Filmare aeriana si fotografii cu drona FullHD/4K
 • Album fotocarte fotografii alese de catre client ce vor fi editate in mod special pentru album cu diverse efecte si machetarea albumului pentru tipar. Retuș profesional Skin Brush and Clean (Textura pielii); Retuș profesional Make-up (Machiaj virtual); Adăugarea sau eliminarea de elemente din cadrul imaginii; Expuneri multiple pentru a mări intervalul dinamic (HDR); Transformarea formelor (Liquify); Adăugare de filtre și efecte speciale pentru creșterea impactului; Cinematic Color Grading (Movie Look Effect); Crearea de lumini artificiale (Light Bursts).
 • Photobooth Cabina foto sau foto marturii printate pe loc.