Car Chase – Proiect interactiv de post productie

FRAMELINESTV – Editare video si sound design

Framelines TV este un proiect interactiv de editare video unde editorilor li se furnizeaza materilalul brut de pe platourile de filmare urmand ca editorii sa-si arate creativitatea in post productie.

Materialele furnizate sunt direct din camerele folosite la filmare fara a fi editate, fara colorizare si fara sunet. Exemplu in video de mai jos.

  1. Am cautat un background muzical potrivit unui film de actiune cu masini. Intodeauna imi aleg la inceput sunetul inainte a taia cadrele pentru ca stilul asta mi se potriveste iar cadrele trebuie sa curga in functie de ritmul impus si scenariul pe care il am in minte.
  2. Am importat materialele in Premiere Pro si am taiat cadrele care mi sau parut relevante de pe toate camerele indoor si outdoor, closeup & action.
  3. Am sincronizat cadrele cu background-ul muzical iar in unele cadre am pus speed-up chiar si la 300% pentru a da mai multa energie in film.
  4. Sound design. A trebuit sa gasesc sunetele si efectele potrivite scenelor precum o demarare de masina, scartait de roti, sirena de politie e.t.c.
  5. Colorizarea nu am vrut sa fie una foarte pregnanta ci mai degraba sa-i dea acel look de film.

Rezultatul final: